Bestel een kant-en-klaar spel in Delftsblauw

1.000 bestellingen nodig om het spel te laten drukken

Nee, helaas, het spel is op dit moment nog niet te koop. We zullen het laten drukken als minimaal 1.000 mensen het willen bestellen. Dat is de enige manier om het spel in Delftsblauw voor slechts €25,- te kunnen aanbieden. (Er zijn vier proefversies gemaakt die per stuk €35,- hebben gekost – en dan zitten de tegels en inlegkaarten nog niet eens in een mooie doos!)

Wordt jij een van die 1.000? Laat het ons dan gelijk weten door het formulier rechts in te vullen. Anders zitten we met z’n allen tot Sint Juttemis te wachten tot dat spel eindelijk gemaakt kan gaan worden…

We gaan je niet doodspammen en je hebt ook geen bestelverplichting als je ons je emailadres geeft. Het enige wat we willen is je een bericht kunnen sturen zodra het spel gedrukt kan gaan worden. Op dat moment hoef je dus pas te beslissen of je daadwerkelijk het spel gaat bestellen.

Tot die tijd…

We hebben echt geen idee hoe lang het gaat duren. Dus like ons op facebook, volg ons op twitter en stuur de nieuwe tegelwijsheden die we daar posten door naar anderen. Oh, enne… je kunt natuurlijk al wel het spel zelf uitproberen met de doe-het-zelf versie:

Meld je aan voor de mailinglijst